Chrzciny to jedne z najważniejszych dni w życiu rodziny. Chcemy, aby był to dzień szczególnie radosny dla Państwa Pociech.
Gwarantujemy Państwu wyśmienitą kuchnię staropolską i nie tylko, elegancką oprawę uroczystości oraz usługi i atrakcje dodatkowe.
Naszą mocną stroną jest organizowanie uroczystości rodzinnych. Okazały ogród , profesjonalna obsługa
i wyszukane potrawy na pewno nie rozczarują zaproszonych gości.
Czym się wyróżnia nasza sala na Chrzciny w Gdańsku?
Nasza sala na Chrzciny Trzy Dęby w Gdańsku to miejsce, w którym dokładamy wszelkich starań, aby miejsce tej ważnej uroczystości wyglądało naprawdę wyjątkowo. Dbamy o oprawę przyjęcia, która będzie dopasowana do okoliczności. Proponujemy wiele możliwości adaptacji wnętrz, jakie zawsze dobieramy do indywidualnych życzeń Klienta. Zależy nam głównie na zadowoleniu organizatorów, którzy najlepiej wiedzą, co będzie najlepsze dla ich gości. Biorąc pod uwagę fakt, że w uroczystości biorą udział osoby w różnym wieku, możemy zorganizować przytulny kącik dla rodziców, którzy będą mogli przebrać lub nakarmić dziecko.
Goście, którzy wybierają naszą salę na Chrzciny, chwalą sobie nie tylko pyszne jedzenia szefa kuchni, ale też wykwalifikowaną obsługę. Bardzo dbamy, aby każdy, kto przybywa do naszej Sali z myślą wyprawienia Chrzcin, czuł zadowolenie po powrocie do domu z mile spędzonego czasu.
Jeśli więc poszukujesz sprawdzonego miejsca, w którym zorganizujesz wyjątkową oprawę Chrzcin, zapraszamy do naszej Sali bankietowej Trzy Dęby w Gdańsku.
Obiad z deserem
koszt 120 zł/os
Zupa
Rosół z makaronem
II danie (podane talerzowo)
Eskalopki drobiowe owinięte cukinią podane na sosie kurkowym serwowane z ziemniakami opiekanymi i surówką
Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os
koszt 130 zł/os
Zupa
Żurek
II danie (podane na platerach)
Devolaille
Zrazy wieprzowe
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os
koszt 140 zł/os
Zupa
Żurek
II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem żurawinowym .
Pierś z kurczaka zapiekana z mozzarellą i pomidorami podana na pesto
Dorsz w sosie kurkowym
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os
Obiad z deserem i kolacją
koszt 160 zł/os
Zupa
Rosół z makronem
II danie (podane na platerach)
Zrazy
Devollaile
Dorsz w sosie kurkowym
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw trzech surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os
Przystawki (podane na platerach) w FORMIE KOLACJI
Deski pieczonych mięs(karkówka, schab, pasztet)
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i szpinakiem
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Pałki z kurczaka faszerowane śliwką i żurawiną
Tatar z łososia na razowym krążku
Sałatka grecka
Pieczywo
koszt 170 zł/os
Zupa
Krem z pomidorów z nutka śmietany
II danie (podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i suszonymi pomidorami
Pstrąg w sosie porowym
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki gotowane
Zestaw surówek
Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda
Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os
Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI
Półmisek mięs( karkówka ,pasztet,boczek)
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Roladki z kurczaka faszerowane porem i pieczarkami
Tatar z łososia podany na krążku
Udka faszerowane farszem wieprzowo-drobiowym
Roladki faszerowane szpinakiem i serkiem chrzanowym
Pieczywo
Sałatka grecka
koszt 180 zł/os
Zupa
Staropolski żur
II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem żurawinowym
Devolaille
Pstrąg z salsą mango
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os
Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI.
Półmisek wędlin swojskich
Marynowany łosoś podany z musem jogurtowym w koprze
Placuszki z batatów z pomidorkami cherry i rukolą
Roladki z kurczaka faszerowane koźlakami
Roladki wieprzowe faszerowane boczkiem i marynowaną papryką
Pałki z kurczaka faszerowane musem orzechowym
Pieczywo
Sałatka grecka
Stoły nakryte są białymi obrusami, zastawa, kompozycje z żywych kwiatów, świece, pokrowce białe na krzesła.
W cenę wliczona jest wynajęcie Sali, parking, konsumpcja, pełne wyposażenie cateringowe, obsługa kelnerska oraz dekoracje na stołach.
Warunkiem przyjęcia rezerwacji jest podpisanie umowy cateringowej oraz wpłata zaliczki w wysokości 200zł.