Stypa to celebrowana od wieków ważna uroczystość rodzinna, odbywająca się po ostatnim pożegnaniu osoby zmarłej.
Jest poświęcona Jej pamięci, służy wspominaniu jej dokonań, wymianie myśli o bliskości z drugim człowiekiem, przemijaniu.
W naszej restauracji możemy zorganizować dla Państwa godne pożegnanie najbliższej osoby w spokojnej, nastrojowej atmosferze.
Organizujemy stypy ze szczerym współczuciem i odpowiednią troską dla rodziny i najbliższych.
Gwarantujemy godną i profesjonalną obsługę bez względu na możliwości finansowe rodziny.
Dlaczego warto zorganizować konsolację na Sali bankietowej?
Konsolacja na Sali bankietowej pozwala wspominać zmarłego i uczcić jego pamięć w gronie rodzinnym. To szczególnie ważne w przypadku przyjazdu osób z innych części kraju i z zagranicy, których można w ten sposób ugościć. W Sali bankietowej Trzy Dęby umożliwiamy organizację cichej i prywatnej uroczystości, w której trakcie wspólnie uczestnicy przypomną sobie najpiękniejsze wspomnienia z życia zmarłego. Sala na stypę w Gdańsku to bardzo elegancka przestrzeń, w której ugościmy gości po ceremonii pogrzebowej, serwując ciepły posiłek, napoje i deser, służąc przy tym kompleksową obsługą w trakcie całego wydarzenia. Organizując konsolację na naszej Sali, można liczyć na dużą przestrzeń, miejsce do siedzenia i spożywania posiłków, a także catering przygotowany przez kucharzy. To wszystko zdejmuje z organizatora obowiązek planowania całej uroczystości we własnym zakresie.
Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą konsolacji, jakie organizujemy na Sali bankietowej Trzy Dęby w Gdańsku. Zatrudniamy doświadczony personel, który dołoży wszelkich starań, aby w trakcie stypy wszystko przebiegło bez zakłóceń.
koszt 80 zł/os
Zupa
Krem z pomidorów
Danie główne
Devollaile
(Ziemniaki ,surówka )
Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda
Napoje
Kawa(bez ograniczeń)
Herbata(bez ograniczeń)
Sok 0,5 litra/os
Woda niegazowana 0,5 litra/os
Przy liczbie osób mniejszej niż 40 każde menu płatne dodatkowo 10 zł/os
koszt 90 zł/os
Zupa
Rosół z makaronem
Danie główne(podane na platerach)
Zrazy wieprzowe
Devollaile
Dodatki
Ziemniaki pieczone
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Deser
Ciasta 2 rodzaje
Napoje
Kawa(bez ograniczeń)
Herbata(bez ograniczeń)
Sok 0,5 litra/os
Woda niegazowana 0,5 litra/os
Przy liczbie osób mniejszej niż 40 każde menu płatne dodatkowo 10 zł/os
koszt 100 zł/os
Zupa
Żurek staropolski
Danie główne(podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Dorsz w sosie maślanym
Devollaile
Dodatki
Ziemniaki pieczone
Ziemniaki z wody
Deser
Rozmaite ciasta 3 szt/os
Napoje
Kawa(bez ograniczeń)
Herbata(bez ograniczeń)
Sok 0,5 litra/os
Przy liczbie osób mniejszej niż 40 każde menu płatne dodatkowo 10 zł/os