Pierwsza Komunia Święta to jedne z najważniejszych dni w życiu rodziny. Chcemy, aby był to dzień szczególnie radosny dla Państwa Pociech.
Gwarantujemy Państwu wyśmienitą kuchnię staropolską i nie tylko, elegancką oprawę uroczystości oraz usługi i atrakcje dodatkowe.
Naszą mocną stroną jest organizowanie uroczystości rodzinnych. Okazały ogród , profesjonalna obsługa
i wyszukane potrawy na pewno nie rozczarują zaproszonych gości.
Sala na Komunię – jakie ma zalety?
Nasza sala na Komunię Trzy Dęby to miejsce, które specjalizuje się w organizowaniu tego typu przyjęć. Każdy, kto wybierze naszą ofertę, może liczyć na dużą wygodę. Przygotujemy pyszne dania, zrobimy wszystkie zakupy i udekorujemy stoły zgodnie z życzeniem gości. Przed przyjęciem wspólnie ustalamy menu, a pracownicy naszej kuchni mają ogromne duże doświadczenie, dlatego doradzą wybór odpowiednich potraw, które usatysfakcjonują podniebienia gości. Poza tym doskonale wiemy, że wszystkie czynności związane z szykowaniem przyjęcia komunijnego zajmują wiele czasu, jaki jest niezbędny do wymyślania potraw czy sprzątania po uroczystości. W naszej Sali zajmiemy się każdym z tych aspektów. Dodatkowo dysponujemy pięknym ogrodem, w którym można np. zaplanować sesję zdjęciową.
Zapraszamy do zapoznania się ze wszystkimi aspektami oferty Sali bankietowej Trzy Dęby w Gdańsku.
Obiad z deserem
koszt 140 zł/os
Zupa
Rosół z makaronem
II danie (podane talerzowo)
Eskalopki drobiowe owinięte cukinią podane na sosie kurkowym serwowane z ziemniakami opiekanymi i surówką
Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os
koszt 150 zł/os
Zupa
Żurek
II danie (podane na platerach)
Devolaille
Zrazy wieprzowe
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os
koszt 160 zł/os
Zupa
Żurek
II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem żurawinowym .
Pierś z kurczaka zapiekana z mozzarellą i pomidorami podana na pesto
Dorsz w sosie kurkowym
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os
Obiad z deserem i kolacją
koszt 180 zł/os
Zupa
Rosół z makronem
II danie (podane na platerach)
Zrazy
Devollaile
Dorsz w sosie kurkowym
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw trzech surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os
Przystawki (podane na platerach) w FORMIE KOLACJI
Deski pieczonych mięs(karkówka, schab, pasztet)
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i szpinakiem
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Pałki z kurczaka faszerowane śliwką i żurawiną
Tatar z łososia na razowym krążku
Sałatka grecka
Pieczywo
koszt 190 zł/os
Zupa
Krem z pomidorów z nutka śmietany
II danie (podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i suszonymi pomidorami
Pstrąg w sosie porowym
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki gotowane
Zestaw surówek
Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda
Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os
Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI
Półmisek mięs( karkówka ,pasztet,boczek)
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Roladki z kurczaka faszerowane porem i pieczarkami
Tatar z łososia podany na krążku
Udka faszerowane farszem wieprzowo-drobiowym
Roladki faszerowane szpinakiem i serkiem chrzanowym
Pieczywo
Sałatka grecka
koszt 200 zł/os
Zupa
Staropolski żur
II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem żurawinowym
Devolaille
Pstrąg z salsą mango
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Deser
Fantazyjne lody z owocami
Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os
Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI.
Półmisek wędlin swojskich
Marynowany łosoś podany z musem jogurtowym w koprze
Placuszki z batatów z pomidorkami cherry i rukolą
Roladki z kurczaka faszerowane koźlakami
Roladki wieprzowe faszerowane boczkiem i marynowaną papryką
Pałki z kurczaka faszerowane musem orzechowym
Pieczywo
Sałatka grecka
Stoły nakryte są białymi obrusami, zastawa, kompozycje z żywych kwiatów, świece, pokrowce białe na krzesła.
W cenę wliczona jest wynajęcie Sali, parking, konsumpcja, pełne wyposażenie cateringowe, obsługa kelnerska oraz dekoracje na stołach.
Warunkiem przyjęcia rezerwacji jest podpisanie umowy cateringowej oraz wpłata zaliczki w wysokości 200zł.